Bapak…

Rambut wes ra ireng
wes malih rupane
ireng dadi putih saikine

dino tambah dino
umur tambah tuwo
nanging… koyo koyo ora diroso

ngadek dadi cagak
nyonggo piringe anak
mempeng kerjo ora mikir rogo

Paribasan umur wes akeh cacahe
nganti bingung anggon ku ngitunge
bapak… bapak…
tekadmu kuwi tak puji
bapak bapak
kowe koyo senopati
bapak bapak
panas mu ngungkuli geni
bapak bapak
keno angin soyo ndadi
senajan uwes tuwo
nekat mempeng kerjo
nyambut gawe
kanggo nguripi keluargo
…..
ngadek dadi cagak
ngonggo piringe anak
mempeng kerja ora mikir rogo

(Lagu, Dedi Kempot)

Kita semakin utuh menjadi anak, justru saat sudah menjadi orang tua…

 

Lokasi: Warung kopi depan pom bensin sukowono

Leave a Reply